EASYPIX DV 5211 DRIVER DOWNLOAD

Het menu zal verschijnen. Solution Vervang de batterijen of installeer ze correct. Om de camera op een statief te bevestigen. Gebruik het LCD scherm om te richten op het object waar u een foto van wilt maken. Zet de camera eerst uit. De batterijen zijn vol. Als de batterijen bijna leeg zijn, dan wordt de flitser niet geactiveerd.

Uploader: Goltisho
Date Added: 9 June 2004
File Size: 23.69 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 21868
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Batterijen zijn te leeg. Functionele onderdelen Omschrijving Fotomodus.

Easypix – dv camcorder – DVHD

Formatteer het geheugen in de setup-modus van de camera. Zoom in of uit door op de omhoog- of omlaag-knop te drukken, er zal een nummer op het display verschijnen, 8 x is de maximale zoomfactor. Voor flitslichtfuncties selectie in fotomodus. De 52211 bepaalt of de flitser moet worden gebruikt of niet.

Solution Vervang de easyplx of installeer ze correct. Haakje om draagriem aan de camera te bevestigen. De videoclip zal nu worden opgeslagen als een AVI-bestand in het geheugen van de camera. Druk op de knop om de afspeelmodus te betreden. Plaats 2 AAA alkaline batterijen in de camera.

  BRANDT SNEDEKER SUPERFAST DRIVER DOWNLOAD

Accessory Assistant | Hama DE

Houd de lens schoon. Druk op de MENU-knop. This memory can be extended with a micro SD memory card not included. If this file was helpful. Gebruik afhankelijk van de afstand tot het object dat wordt gefotografeerd de macroschakelaar om de afstand in te stellen. De foto zal worden genomen nadat de timer de door u ingestelde vertragingstijd heeft bereikt. Stel de camera in op foto-modus. Selecteer deze modus om close-up easyoix te nemen afstand 11cm – 18cm.

Druk op de mode-knop om eawypix verwijderen te verlaten.

Onjuiste of oude, lege, batterijen 1. Selecteer de setupmodus door op de rechts-knop te drukken. De geheugenkaart of het ingebouwde geheugen is niet correct geformatteerd.

Zie de volgende secties voor meer informatie. Volg de onderstaande instructies om foto’s te verwijderen.

Easypix DV 5211 HD Manual

De zelfontspanner is nu klaar voor gebruik. De camera is bezig wanneer de indicator knippert.

De batterijen zijn vol. De micro SD-geheugenkaart moet geformatteerd zijn voor het nemen van foto’s. Houd de camera bij het nemen van foto’s stevig vast tot het piepgeluid klinkt. Zet de camera aan.

  HOW TO DISABLE LOGMEIN MIRROR DRIVER DOWNLOAD

Accessory Assistant

Druk op de MODE-knop om de videoclip-modus. De foto’s die zijn opgeslagen op uw camera of uw micro SD-kaart zullen automatisch in de juiste volgorde getoond worden.

De flitser wordt gebruikt in elke omgeving. Main page Brands Categories Search.

VPN